Аукціони з оренди нерухомості «Місто Банку» в Дніпрі та Маріуполі заплановані 19 липня

15 липня 2021, 12:22Новини265

Этот материал также доступен на русском

Торги пройдуть за голландською моделлю аукціону – з покроковим зниженням стартової ціни, яке впродовж аукціону може досягти 50 кроків і в подальшому знижуватись не буде.

  • Посилання скопійованоlink copied

Фонд гарантування вкладів виставить на відкриті електронні аукціони права оренди комерційної нерухомості АТ «Місто Банк», що перебуває в ліквідації. Зокрема, 19 липня 2021 року в системі Prozorro.Продажі відбудуться аукціони з передачі в оренду двох об’єктів нерухомості в Маріуполі та Дніпрі – колишніх відділень банку:

  • нежитлового приміщення загальною площею 629,6 кв м, яке розташоване за адресою: м. Дніпро, вул. Виконкомівська, 13, приміщення №29. Стартова ціна лоту (орендна плата) – 167 473,6 грн. Більше інформації про лот і умови участі в аукціоні – за посиланням;

  • нежитлового приміщення загальною площею 208,4 кв м, яке розташоване за адресою: м. Маріуполь, вул. Будівельників, 75. Стартова ціна лоту (орендна плата) – 17 500 грн. Більше інформації про лот і умови участі в аукціоні – за посиланням.

Об’єкти знаходяться на першому поверсі, мають фасадне розташування та окремий вхід з ґанком. Обидва приміщення перебувають у задовільному стані.

Торги пройдуть за голландською моделлю аукціону – з покроковим зниженням стартової ціни, яке впродовж аукціону може досягти 50 кроків і в подальшому знижуватись не буде. Орендарем нерухомого майна може стати кожен бажаючий, скориставшись одним із офіційних торгових майданчиків, які авторизовані в системі Prozorro.Продажі. Переможцем аукціону стане учасник, який запропонує найвищу ціну за лот. Більше інформації про заплановані аукціони з оренди – на сайті Фонду за посиланням.

Не пропустіть важливе!
Підписуйтесь та отримуйте дайжест новин

Щоденно чи щотижня – обираєте ви!

Думка експерта

Бажаєте стати автором borg.expert?

Матеріали за темою

Комунальне господарство

Статті • Банкрутство
«Відсутніх боржників» швидко ліквідовували та визнавали погашеними їх борги перед кредиторами

Фізичні особи

Статті • Банкрутство
Одним із найпоширеніших наслідків банкрутства для юридичної особи являється відсутність можливості контролю над власною компанією та вимушене припинення її діяльності

Реальний сектор

Статті • Банкрутство
Процедура превентивної реструктуризації обіцяє бути найшвидшою процедурою з існуючих сьогодні процедур банкрутства

Банкрутство

Статті • Банкрутство
Рада ухвалила два закони, які змінюють правила процедури банкрутства

Банкрутство

Статті • Банкрутство
Суд повинен мати серйозні підстави, щоби продовжити строки в процедурі розпоряджання майном

Реальний сектор

Статті • Банкрутство
Власники групи компаній “Агромарс” ухиляються від сплати боргів