Райффайзен Банк створив термінал у смартфоні для ФОПів

11 квітня 2022, 18:36Новини554

Этот материал также доступен на русском

Мобільний застосунок отримав назву «Термінал в смартфоні». 

  • Посилання скопійованоlink copied

Бізнес-клієнти Райффайзен Банку отримали додаткову можливість для проведення безготівкових платежів. Фінустанова створила застосунок, який дозволяє використовувати смартфон у режимі терміналу.

Про це повідомляє пресслужба банку, зазначає FinClub.

Так, мобільний застосунок отримав назву «Термінал в смартфоні». Щоб застосунок працював коректно, необхідно мати телефон з ОС Android не нижче версії 8.0 з протоколом NFC.

Абонентська плата за термінал відсутня, однак клієнт повинен буде сплачувати комісію від кожної транзакції в розмірі 1,8% (до 30 квітня діє тариф 0,00%).

Як зазначається, щоб користуватися терміналом, потрібно укласти договір із банком, заявку можна лишити онлайн. Далі необхідно завантажити застосунок та зареєструватися. Для здійснення платежу треба відкрити застосунок, ввести суму та попросити покупця прикласти його безконтактну картку або платіжний пристрій (смартфон чи смартгодинник із функцією NFC) до задньої панелі телефону.

Водночас після успішної оплати можна відправити електронний чек на e-mail свого покупця або передати чек через QR-код, що з’явиться на екрані мобільного.

Не пропустіть важливе!
Підписуйтесь та отримуйте дайжест новин

Щоденно чи щотижня – обираєте ви!

Думка експерта

Бажаєте стати автором borg.expert?

Матеріали за темою

Фізичні особи

Статті • Банкрутство
Одним із найпоширеніших наслідків банкрутства для юридичної особи являється відсутність можливості контролю над власною компанією та вимушене припинення її діяльності

Фізичні особи

Статті • Банкрутство
Юристи визнають, що кредитні боржники рідко виграють у судах

Фізичні особи

Статті • Банкрутство
Заява про призупинення сплати грошового зобов’язання підписується позичальником власноручно або шляхом накладання кваліфікованого електронного підпису

Фізичні особи

Статті • Банкрутство
Найкраща стратегія для боржників – це залишатися на зв'язку зі своїми кредиторами

Фізичні особи

Статті • Банкрутство
Закон звільняє позичальників лише від сплати штрафів та інших платежів, що нараховані за прострочення виконання зобов’язань за кредитним договором

Фізичні особи

Статті • Банкрутство
Особливо гостро питання доцільності банкрутства фізичних осіб постає в умовах дії в Україні воєнного стану