Ощадбанк знизив відсоткові ставки за іпотечними програмами

31 березня 2021, 12:48Новини142

Этот материал также доступен на русском

За найпопулярнішою іпотечною програмою «Звісно, зручно» тепер отримати кредит можна за зниженою ставкою 12,5% при авансі від 50%. А якщо клієнт обслуговується в Ощадбанку, – ставка становитиме 12%.

  • Посилання скопійованоlink copied

26 березня Ощадбанк зменшив відсоткові ставки за іпотечними програмами. Останнє здешевлення іпотечних продуктів відбулось у жовтні минулого року. Окрім того, покращено деякі інші умови іпотечних програм: збільшено максимальний розмір кредиту, зменшено розмір комісії тощо, – повідомляє прес-служба установи.

Так, за найпопулярнішою іпотечною програмою «Звісно, зручно» тепер отримати кредит можна за зниженою фіксованою ставкою 12,5% при авансі від 50%. А якщо клієнт обслуговується чи отримує заробітну плату в Ощадбанку, то ставка становитиме 12%. При авансі 30% ставка буде дорівнювати 12,99% (якщо клієнт обслуговується чи отримує заробітну плату в Ощаді – 12,49%). Також збільшився максимальний термін кредитування – до 30 років.

За програмою «Звісно, 15» тепер найнижча ставка становить 8%, і вона запроваджується не на 6 місяців, а на цілий рік. Починаючи з 13-го місяця встановлено єдину на весь термін ставку – 13%. Також зменшено комісію за надання кредиту: замість 2,2% вона становить лише 0,99%.

За програмою «Звісно, житло» тепер ставка становить лише 11,49% на весь термін кредитування. За умови оформлення іпотеки за цією програмою клієнт не сплачує комісію за видачу кредиту.

У лютому цього року Ощадбанк почав відкриття мережі іпотечних центрів. На сьогодні вже відкрито 28 іпотечних центрів в 23 містах України. Іпотечні центри надають повний комплекс послуг для укладення угод купівлі-продажу нерухомого майна. Ще однією перевагою Ощадбанку є найбільша мережа відділень – близько 1800. Окрім того про іпотечні програми Ощадбанку можна дізнатись на офіційному сайті або в контакт-центрі.

Не пропустіть важливе!
Підписуйтесь та отримуйте дайжест новин

Щоденно чи щотижня – обираєте ви!

Думка експерта

Бажаєте стати автором borg.expert?

Матеріали за темою

Огляд ринків

Статті • БОРГ-review
В розумінні реєстраційного законодавства приватний будинок і земельна ділянка, на якій він розташований, — це різні об’єкти нерухомого майна

Огляд ринків

Статті • БОРГ-review
"СтягниБорг" автоматично формує документ згідно з вимогами закону

Огляд ринків

Статті • БОРГ-review
Нові правила значно збільшують фінансове та трудове навантаження на фонди

Огляд ринків

Статті • БОРГ-review
Понад 15% українців володіють криптовалютою і багато з них використовують її щодня

Огляд ринків

Статті • БОРГ-review
Звільнення з військової служби через сімейні обставини або інші поважні причини здійснюється за наявності оригіналів документів, що підтверджують таку підставу звільнення

Огляд ринків

Статті • БОРГ-review
У полі зору міжнародної спільноти найголовніше в галузі безпеки – битва проти рашизму