Кабмін запропонував запровадити мораторій на підвищення тарифів на газ, тепло та воду

11 травня 2022, 17:27Новини406

Этот материал также доступен на русском

У межах законопроєктів буде визначено компенсаторні механізми, які дають змогу підтримувати належний рівень критичної інфраструктури та її відновлення.

  • Посилання скопійованоlink copied

Кабінет Міністрів подасть до Верховної Ради законопроєкти, які передбачають мораторій на підвищення тарифів на газ, тепло та воду на період воєнного стану та 6 місяців після його завершення.

Про це повідомив прем’єр-міністр Денис Шмигаль, зазначає Kosatka.Media.

«Уряд подасть до Верховної Ради законопроєкти, які передбачають мораторій на підвищення тарифів на період воєнного стану та 6 місяців після його завершення. Тарифи на газ та його розподіл, а також тепло та гарячу воду не зростатимуть. У ці складні дні будь-яке підвищення тарифів не є актуальним», – написав він.

Також, за словами прем’єра, в межах цих законопроєктів буде визначено компенсаторні механізми, які дають змогу підтримувати належний рівень критичної інфраструктури та її відновлення.

Не пропустіть важливе!
Підписуйтесь та отримуйте дайжест новин

Щоденно чи щотижня – обираєте ви!

Думка експерта

Бажаєте стати автором borg.expert?

Матеріали за темою

Комунальне господарство

Статті • Банкрутство
«Відсутніх боржників» швидко ліквідовували та визнавали погашеними їх борги перед кредиторами

Кабмін

Статті • Влада i люди
Директорат розвитку ринку праці та умов оплати праці Міністерства економіки підготував відповіді на поширені питання зі сфери трудових відносин в умовах воєнного часу.

Кабмін

Статті • Влада i люди
Уряд скористався панікою навколо ескалації на кордонах, щоб викупити частину боргових зобов'язань

Комунальне господарство

Статті • Банкрутство
У 2020 році київські комерційні комунальні підприємства уклали в системі Prozorro близько 4 тисяч договорів на загальну суму 17,2 млрд грн

Державні підприємства

Статті • Банкрутство; Влада i люди
Міністерство інфраструктури останнім часом «піариться» на гучних проектах, що мають швидше медійний характер. Але не звертають уваги на серйозну проблему, яка стосується річкового транспорту в Україні