Головний офіс «Родовід Банку» в центрі столиці на Подолі буде виставлено на аукціон

5 травня 2021, 11:15Новини185

Этот материал также доступен на русском

Стартова ціна лоту – 308,69 млн грн. Торги пройдуть за англійською моделлю аукціону, відкрито і прозоро.

  • Посилання скопійованоlink copied

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб виставить на продаж на відкритому електронному аукціоні 5-поверховий офіс АТ «Родовід Банк», розташований в самому серці Києва – на Подолі, а також 203 одиниці обладнання банку, який перебуває в ліквідації. Торги відбудуться 18 травня 2021 року в системі Prozorro.Продажі, – повідомляє прес-служба ФГВФО.

Будівля загальною площею 6 077 кв м знаходиться в історичній частині міста – на вулиці Сагайдачного, будинок 17. Поблизу – Поштова площа, старовинний київський фунікулер, Андріївський узвіз і набережна Дніпра. Фасади будівлі виходять на площу та вулицю Сагайдачного. Поруч проходить великий пішохідний потік і трафік автотранспорту. Станція метро «Поштова площа» – в одній хвилині ходьби.

Будівля розташована у відмінному місці для ведення власного бізнесу чи здачі приміщень в оренду, обладнана всіма необхідними для експлуатації комунікаціями. Її можна використовувати за різним функціональним призначенням – як апартаменти, готель, торговельний заклад тощо.

Стартова ціна лоту – 308,69 млн грн. Торги пройдуть за англійською моделлю аукціону, відкрито і прозоро.

ФГВФО запрошує взяти участь у торгах як юридичних, так і фізичних осіб. Для цього потрібно попередньо зареєструватись у системі ProZоrro.Продажі. Детальна інформація про лот G22N019540 та умови участі в аукціоні представлені за посиланням. Публічний паспорт активу розміщений на сайті Фонду за посиланням.

Всі кошти, отримані від продажу активів неплатоспроможних банків, Фонд спрямовує на розрахунки з їх кредиторами у черговості, передбаченій Законом України «Про систему гарантування вкладів фізичних осіб».

Не пропустіть важливе!
Підписуйтесь та отримуйте дайжест новин

Щоденно чи щотижня – обираєте ви!

Думка експерта

Бажаєте стати автором borg.expert?

Матеріали за темою

Банкрутство банків

Статті • Банкрутство
І про кого воліють «забути» в Офісі Генпрокурора

Банкрутство банків

Статті • Банкрутство
У 2014-2017 роках судів по скасуванню результатів конкурсу фактично не було, тому що недобросовісні позичальники могли домовитися з недобросовісними біржами про результати торгів

Банкрутство банків

Статті • Банкрутство
Якщо для боржників їх кредит – це можливість збагатитися, то для платників податків та банків це суттєва проблема.

ФГВФЛ

Статті • Влада i люди
Фонд гарантування вкладів поставив собі за мету досягти європейських стандартів гарантування вкладів. Що потрібно зробити, щоб стратегічна ціль стала досяжною перспективою?

ФГВФЛ

Статті • Влада i люди
За офіційною статистикою, станом на березень 2021 р. в Україні було зареєстровано 323 кредитні спілки

ФГВФЛ

Статті • Влада i люди
В результаті приватизації держава позбавиться необхідності докапіталізації банку в майбутньому