Проблемні борги

Борг тепловиків перед НАК «Нафтогаз України» складає близько 67,9 млрд гривень

29 квітня 2021, 12:42Новини252

Этот материал также доступен на русском

Станом на 27 квітня 2021 р. сумарна прострочена заборгованість підприємств ТКЕ та ТЕЦ перед НАК «Нафтогаз України» складає близько 67,9 млрд грн.

  • Посилання скопійованоlink copied

За тиждень виробники тепла зменшили борг на 1 801 млн грн (3,1%), підприємства ТЕЦ (виробництво електроенергії) – на 82 млн грн (0,7%), регіональні газозбутові підприємства – на 0,4 млн гривень, про це пвідомила пресслужба НАК “Нафтогаз Україна”, – повідомляє Україна Комунальна.

Станом на 27 квітня 2021 р. сумарна прострочена заборгованість підприємств ТКЕ та ТЕЦ перед НАК «Нафтогаз України» складає близько 67,9 млрд грн. В порівнянні з минулим тижнем заборгованість зменшилась на 1 883 млн грн (2,7%).

Найбільша сумарна прострочена заборгованість за використаний газ в цій категорії накопичена у підприємств ТКЕ і ТЕЦ Дніпропетровської (11,1 млрд грн), Донецької (9,4 млрд грн), Харківської (7,6 млрд грн), Луганської (2,4 млрд грн), Одеської (2,4 млрд грн), Львівської (2,0 млрд грн), Запорізької (1,7 млрд грн), Київської (1,6 млрд грн), Полтавської (1,4 млрд грн) областей, м. Києва (5,3 млрд грн) та Автономної Республіки Крим (1,5 млрд грн).

Заборгованість регіональних газозбутових підприємств складає близько 23,6 млрд грн. В порівнянні з минулим тижнем заборгованість зменшилась на 0,4 млн грн.

Заборгованість промислових підприємств за минулий тиждень зменшилась на 0,5 млн грн та складає близько 3,5 млрд грн.

Заборгованість КП ВО Київради «Київтеплоенерго» за газ, використаний для виробництва теплової та електричної енергії, за минулий тиждень зменшилась на 586 млн грн (6,8%). Сумарна заборгованість Київтеплоенерго складає близько 8,1 млрд грн.

Не пропустіть важливе!
Підписуйтесь та отримуйте дайжест новин

Щоденно чи щотижня – обираєте ви!

Думка експерта

Бажаєте стати автором borg.expert?

Матеріали за темою

Огляд ринків

Статті • БОРГ-review
В розумінні реєстраційного законодавства приватний будинок і земельна ділянка, на якій він розташований, — це різні об’єкти нерухомого майна

Огляд ринків

Статті • БОРГ-review
"СтягниБорг" автоматично формує документ згідно з вимогами закону

Огляд ринків

Статті • БОРГ-review
Нові правила значно збільшують фінансове та трудове навантаження на фонди

Огляд ринків

Статті • БОРГ-review
Понад 15% українців володіють криптовалютою і багато з них використовують її щодня

Огляд ринків

Статті • БОРГ-review
Звільнення з військової служби через сімейні обставини або інші поважні причини здійснюється за наявності оригіналів документів, що підтверджують таку підставу звільнення

Огляд ринків

Статті • БОРГ-review
У полі зору міжнародної спільноти найголовніше в галузі безпеки – битва проти рашизму