Рада адвокатів України призначила т.в.о керівників Ради адвокатів та КДКА міста Києва

10 серпня 2022, 14:47Новини627

Этот материал также доступен на русском

Рада адвокатів України затвердила у новій редакції Положення про Раду адвокатів міста Києва.

  • Посилання скопійованоlink copied

Рада адвокатів України затвердила у новій редакції Положення про Раду адвокатів міста Києва та як засновник юридичної особи призначила тимчасового виконувача обов’язків керівника юридичної особи – Ради адвокатів міста Києва для розв’язання поточних питань органу з Податковою адміністрацією, заборгованістю із виплати зарплат працівникам Секретаріату, погашення орендної плати тощо. Аналогічне рішення прийнято і стосовно КДКА м. Києва.

Про це повідомила пресслужба НААУ, зазначає Юрліга.

У відповідних рішеннях РАУ посилається на те, що Звітно-виборна конференція адвокатів міста Києва від 07.11.2021 року визнана такою, що відбулась із порушеннями приписів Закону №5076-VI та рішень вищих органів адвокатського самоврядування. Всі прийняті рішення Звітно-виборної конференції адвокатів міста Києва від 07.11.2021 року є такими, що не мають юридичних наслідків.

“Цими рішеннями РАУ стабілізувала роботу РАмК і КДКА у розрізі їхніх повноважень виключно як юридичних осіб в умовах воєнного стану, коли немає можливості провести конференцію адвокатів столиці для обрання повноважного складу і відновлення повноцінної роботи органів адвокатського самоврядування, враховуючи припинення повноважень членів Ради адвокатів міста Києва та її голови Рябенка П.К., обраних Конференцією адвокатів міста Києва 08.10.2016, членів КДКА і її голови Орлова І.Ф.”, – йдеться в повідомленні.

Так, РАУ затвердила в новій редакції Положення про РАмК та Положення про КДКА з метою збереження та оптимального використання та утримання майна цих юридичних осіб, виконання законодавчих вимог трудового, податкового, регуляторного та іншого законодавства України.

Цим же рішенням РАУ призначила Вадима Красника тимчасовим виконувачем обов’язків керівника юридичної особи Ради адвокатів міста Києва, Тетяну Гнатюк – тимчасовим виконувачем обов’язків керівника юридичної особи КДКА м. Києва.

Не пропустіть важливе!
Підписуйтесь та отримуйте дайжест новин

Щоденно чи щотижня – обираєте ви!

Думка експерта

Бажаєте стати автором borg.expert?

Матеріали за темою

Реальний сектор

Статті • Банкрутство
Процедура превентивної реструктуризації обіцяє бути найшвидшою процедурою з існуючих сьогодні процедур банкрутства

Реальний сектор

Статті • Банкрутство
Власники групи компаній “Агромарс” ухиляються від сплати боргів

Реальний сектор

Статті • Банкрутство
В умовах воєнного стану Україна потребує певних законодавчих змін в сфері банкрутства

Реальний сектор

Статті • Банкрутство
Як перевірити власну компанію на платоспроможність та що робити, якщо вона опинилася на межі банкрутства під час війни?

Реальний сектор

Статті • Банкрутство
Позиція «Агромарсу» й надалі залишається чіткою: коли діє закон - будь-яке банкротство передбачає насамперед відновлення платоспроможності підприємства

Реальний сектор

Статті • Банкрутство
У читача може виникнути питання – для чого подавати одні і ті ж самі заяви кожного тижня, свідомо знаючи, що їх повернуть?