Проблемні борги

У «Електроважмаш» ліквідують усі заборгованості з заробітних плат

1 березня 2021, 16:48Новини131

Этот материал также доступен на русском

Найближчим часом «Електроважмаш» отримає 300 млн грн від реструктуризації заборгованостей.

  • Посилання скопійованоlink copied

На ДП «Електроважмаш» 1 та 2 березня відбудеться повне погашення заборгованостей з заробітних плат. Завдяки реалізації програми фінансового оздоровлення, керівництву підприємства вдалося залучити додаткові кошти, які буде спрямовано на виплати працівникам, повідомляє пресслужба ФДМУ.

«Джерело коштів для погашення поточних затримок із заробітної плати знайдено. Сьогодні необхідні 40 млн грн будуть зараховані на рахунок підприємства та виплачені працівникам в повному обсязі. Ми знаходимося на фінальному етапі виведення Електроважмашу з кризи, вже невдовзі подібні проблеми назавжди зникнуть з підприємства», – відзначив в.о. генерального директора «Електроважмаш» Віктор Бусько.

Як зазначається, найближчим часом «Електроважмаш» отримає 300 млн грн від реструктуризації заборгованостей, а також оплат від експортних поставок продукції. Понад 300 млн грн також складе сума індексації за контрактом з «Укргідроенерго», наразі документи знаходяться в ЄБРР, що фінансує програму оновлення гідроелектростанцій.

Не пропустіть важливе!
Підписуйтесь та отримуйте дайжест новин

Щоденно чи щотижня – обираєте ви!

Думка експерта

Бажаєте стати автором borg.expert?

Матеріали за темою

Фінансові компанії

Статті • Стягнення боргiв
Після початку війни та запровадження воєнного стану законодавець змінив правове регулювання сфери кредитування

Фінансові компанії

Статті • Стягнення боргiв
Заява має подаватися до органу, яка у даний момент здійснює кримінальне провадження: під час досудового розслідування — до слідчого чи прокурора, а під час судового провадження —…

Фінансові компанії

Статті • Стягнення боргiв
Законодавство передбачають більш ніж достатню кількість важелів та ефективних правових інструментів, якими може скористатися кредитор при здійснені захисту своїх майнових прав

Фінансові компанії

Статті • Стягнення боргiв
Як буде змінюватися ринок NPL в 2021 році, і чому одним з його драйверів стане продаж кредитних портфелів держбанків.