Іспит на арбітражного керуючого по-новому: тепер 2 частини та 170 тестів

6 жовтня 2021, 09:02Новини4459

Этот материал также доступен на русском

Новації передбачені наказом Міністерства юстиції № 3327/5, яким унесено зміни до Порядку складання кваліфікаційного іспиту особами, які мають намір здійснювати діяльність арбітражного керуючого.

  • Посилання скопійованоlink copied

Відтепер автоматизоване анонімне тестування для складання кваліфікаційного іспиту особами, які мають намір здійснювати діяльність арбітражного керуючого, складається з 2️-х частин.

Новації передбачені наказом Міністерства юстиції України від 20.09.2021 № 3327/5, яким унесено зміни до Порядку складання кваліфікаційного іспиту особами, які мають намір здійснювати діяльність арбітражного керуючого, – передає «Закон і бізнес».

Перша і друга частини екзаменаційного завдання включають тестові питання з дисциплін «Банкрутство», «Економіка», «Цивільне законодавство та договірні відносини», «Господарське законодавство», «Господарський процес», «Трудове та пенсійне законодавство», «Виконавче провадження», «Приватизація та оцінка майна», «Державна реєстрація речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», «Контроль за господарською діяльністю суб’єктів господарювання та відповідальність за порушення законодавства у сфері банкрутства».

Перша частина екзаменаційного завдання включає сто тестових питань. До кожного тестового питання додаються два варіанти відповіді: «Правильно», чи «Неправильно».

Друга частина екзаменаційного завдання складається із сімдесяти тестових питань. До кожного тестового питання надається перелік із чотирьох відповідей у формі тверджень. Одне твердження правильне, решта – неправильні.

На складання іспиту відводиться три години.

Не пропустіть важливе!
Підписуйтесь та отримуйте дайжест новин

Щоденно чи щотижня – обираєте ви!

Думка експерта

Бажаєте стати автором borg.expert?

Матеріали за темою

Комунальне господарство

Статті • Банкрутство
«Відсутніх боржників» швидко ліквідовували та визнавали погашеними їх борги перед кредиторами

Огляд ринків

Статті • БОРГ-review
В розумінні реєстраційного законодавства приватний будинок і земельна ділянка, на якій він розташований, — це різні об’єкти нерухомого майна

Огляд ринків

Статті • БОРГ-review
"СтягниБорг" автоматично формує документ згідно з вимогами закону

Огляд ринків

Статті • БОРГ-review
Нові правила значно збільшують фінансове та трудове навантаження на фонди

Огляд ринків

Статті • БОРГ-review
Понад 15% українців володіють криптовалютою і багато з них використовують її щодня

Огляд ринків

Статті • БОРГ-review
Звільнення з військової служби через сімейні обставини або інші поважні причини здійснюється за наявності оригіналів документів, що підтверджують таку підставу звільнення