У прикордонній службі відреагували на скандал з прес-офіцеркою ДПСУ

9 січня 2023, 18:00Новини60777

Этот материал также доступен на русском

Відомство ухвалить рішення, що стосуватимуться подальшого проходження служби та виконання обов’язків за посадою згаданої військовослужбовиці.

  • Посилання скопійованоlink copied

Державна прикордонна служба відреагувала на скандальну інформацію щодо прес-офіцерки з Одеси Іванни Плантовської, чиї фото в соцмережах спричинили резонанс. Відомство ухвалить рішення, що стосуватимуться подальшого проходження служби та виконання обов’язків за посадою згаданої військовослужбовиці.

Про це в коментарі Укрінформу повідомив речник ДПСУ Андрій Демченко.

«У Держприкордонслужбі відразу відреагували на це. Зокрема, будуть прийняті рішення, що стосуватимуться подальшого проходження нею служби та виконання обов’язків за посадою. Рішення будуть у рамках норм законодавства», – повідомив речник.

Він висловив жаль, що у час війни, коли більшість українців зі зброєю в руках боронять країну і гинуть за неї, в лавах Держприкордонслужби є ті, хто більше уваги приділяє особистому життю та хизується ним. Демченко відзначив, що така ситуація суперечить моральним нормам і є неприйнятною під час війни.

Фото з соцмережі

Як повідомлялось раніше, прес-офіцерка Південного регіонального управління Держприкордонслужби України Іванна Плантовська виклала в соцмережі свої фото з відпочинку в Парижі. Це викликало гучний скандал серед українців, які відзначили недоречність хизування люксовим життям військовослужбовиці в той час, коли її побратими гинуть на фронті.

Джерело

Не пропустіть важливе!
Підписуйтесь та отримуйте дайжест новин

Щоденно чи щотижня – обираєте ви!

Думка експерта

Бажаєте стати автором borg.expert?

Матеріали за темою

ДПС

Статті • Влада i люди
Слід зразу наголосити, що ніяких кардинальних змін у принципах оподаткування доходів фізичних осіб не відбулось

ДПС

Статті • Влада i люди
Можна прогнозувати збільшення звернень органів ДПС до судів із позовами про стягнення боргів з податків та зборів

ДПС

Статті • Влада i люди
Норми права постійно зазнають трансформації

ДПС

Статті • Влада i люди
Платники податків зобов’язані зберігати оригінали відповідних документів, що підтверджують неможливість виконання податкового обов’язку

ДПС

Статті • Влада i люди
Податкова амністія — це остання можливість для фізичних осіб легалізувати свої статки

ДПС

Статті • Влада i люди
У 2021-му у фокусі уваги податківців будуть підприємства, що здійснюють діяльність у сфері фінансів, оптової та роздрібної торгівлі, підприємства транспорту та переробної промисловості