Результати з’їзду арбітражних керуючих у Львові: звіт, кошторис і приклад командної роботи

18 червня 2021, 18:56Новини970

Рада арбітражних керуючих Львівської області надає всій Україні приклад злагодженої командної роботи

  • Посилання скопійованоlink copied

Сьогодні, 18 червня 2021 року, в приміщенні Господарського суду Львівської області, відбувся перший в Україні черговий регіональний з’їзд арбітражних керуючих. З’їзд відзначився активною присутністю арбітражних керуючих.

Відкрив З’їзд голова Ради арбітражних керуючих Львівської області Мар’ян Чорній.

З вітальним словом виступили Голова Господарського суду Львівської області Михайло Юркевич, начальник Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Львів) Тарас Грень, керівник Проєкту ЄС «ПРАВО-Justice» Довідас Віткаускас, в. о. Голови Ради арбітражних керуючих України Олександр Бондарчук та член Ради арбітражних керуючих України Андрій Надлонок.

За результатами З’їзду вирішено затвердити звіт Ради арбітражних керуючих Львівської області за 2020 рік та схвалити кошторис Ради арбітражних керуючих Львівської області на 2022 рік (дохідна частина визначена в розмірі 81730 грн).

За словами Олександра Бондарчука, Рада арбітражних керуючих Львівської області “надає всій Україні приклад злагодженої командної роботи”. А тому можна з впевненістю твердити, що у напівжартівливому меседжі від очільника НААКУ про те, що “львівська Рада – найактивніша Рада серед усіх регіонів України, бо першою проводить звітний з’їзд”, закладений серйозний посил, адресований усім АК без винятку: “Командна робота – це вже гарантія отримання високих результатів!”

Стосовно ж результатів З’їзду арбітражних керуючих Львівської області, то важливо підкреслити, що затвердження звіту Ради не в останню чергу свідчить й про повну підтримку Мар’яна Чорнія на чолі регіонального органу самоврядування.

Голова Ради АК Львівської області подякував всім учасникам за активну участь в роботі З’їзду та ефективність в прийнятті важливих рішень, які є головною передумовою продуктивної роботи саморегулівних організацій: “Працюємо далі. Успіхів усім нам і кожному окремо!”

Не пропустіть важливе!
Підписуйтесь та отримуйте дайжест новин

Щоденно чи щотижня – обираєте ви!

Думка експерта

Бажаєте стати автором borg.expert?

Матеріали за темою

НААКУ

Статті • Влада i люди
Обов`язок АК провести аналіз фінансово-господарського стану боржника кореспондується із відповідальністю арбітражного керуючого за невиконання або неналежне виконання, покладених на нього обов`язків

НААКУ

Статті • Влада i люди
Чим більше арбітражних керуючих проголосує, тим чіткішим і однозначним вийде сигнал від спільноти

НААКУ

Статті • Влада i люди
Національний банк України стає обов’язковим учасником справ про банкрутство страховика

НААКУ

Статті • Влада i люди
Висновки за результатом проведеного аналізу ФГД – це головне підґрунтя для розшуку та повернення активів боржника

НААКУ

Статті • Влада i люди
У 2023 році рішення Комісії взагалі не оскаржувались у судовому порядку, а у 2022 році було подано 1 позов

НААКУ

Статті • Влада i люди
Робота арбітражного керуючого необхідна та складна з кількох причин