Президент Зеленський відвідав Херсон і Херсонську область

23 березня 2023, 16:37Новини474

Президент України Володимир Зеленський відвідав деокуповані території в Херсонській області

  • Посилання скопійованоlink copied

Президент України Володимир Зеленський прибув з робочим візитом на деокуповані території в Херсонській області. Зокрема, він відвідав один з населених пунктів у регіоні, який постраждав від російської агресії. Про це повідомляє прес-служба президента в Telegram.

«Робоча поїздка на Херсонщину. Село Посад-Покровське, де внаслідок повномасштабної агресії росії пошкоджено багато будинків та об’єктів соціальної інфраструктури. Зараз тут триває відновлення електро- та водопостачання, відбудовується медична амбулаторія, люди повертаються. Оглянули Пункт Незламності та один із мобільних будинків, які встановлено у селі. Поспілкувався з місцевими мешканцями про актуальні питання та потреби. Усе відновимо, усе відбудуємо. Так само як і кожне місто і село, яке постраждало від окупантів.» – сказано в повідомленні.

Зазначається також, що Зеленський відвідав з візитом обласний центр. Там він оглянув одне зі стаціонарних укриттів для жителів міста, яке оснащене Інтернетом, генератором і має спеціальні місця для відпочинку.

Нагадаємо, що 22 березня Зеленський відвідав передові позиції українських військових на Бахмутському напрямку – найнебезпечнішій і напруженій ділянці фронту.

А у своєму вечірньому зверненні Зеленський пообіцяв, що Україна обов’язково відреагує на кожну атаку російських окупантів по мирним населеним пунктам.

Джерело

Не пропустіть важливе!
Підписуйтесь та отримуйте дайжест новин

Щоденно чи щотижня – обираєте ви!

Думка експерта

Бажаєте стати автором borg.expert?

Матеріали за темою

Розслідування

Статті • Війна з Росією; БОРГ-review
Руйнування фіксуються в різних громадах так, аби зберігались метадані світлин – відтак, це можна приймати як докази в судах

Розслідування

Статті • Війна з Росією; БОРГ-review
Російський олігарх Анатолій Локтіонов справді хоче допомогти Україні чи боїться санкцій ЄС…

Дослідження

Статті • Війна з Росією; БОРГ-review
Кожна особа має право звернутись до суду України щодо стягнення майнової шкоди з держави агресора – російської федерації

Війна з Росією

Статті • Війна з Росією
Більшість колег та товаришів адвоката Іллі Костіна - це люди, які відчули своє зобов'язання перед Батьківщиною захистити її. Але не всі...

Війна з Росією

Статті • Війна з Росією
В нас, українців, немає шляху іншого, ніж перемога

Війна з Росією

Статті • Війна з Росією
Ключовим питанням дискусії стало: “Чи зможе Україна завдяки допомозі Заходу здобути воєнну перемогу?”