Кабмін доручив перевірити роботу укриттів по всій Україні

1 червня 2023, 20:01Новини219

Голова уряду також пообіцяв підготувати зміни до законодавства для посилення кримінальної відповідальності до тих осіб, які відповідають за доступність укриттів

  • Посилання скопійованоlink copied

Кабінет міністрів доручив обласним та Київській міській військовим адміністраціям перевірити роботу об’єктів укриття, забезпечивши цілодобовий доступу населення до них, а також регулярні перевірки безперешкодного доступу до сховищ.

Про це заявив прем’єр-міністр Денис Шмигаль, відкриваючи засідання уряду.

“Сьогодні ухвалюємо протокольне рішення про перевірку роботи всіх укриттів у країні і, зокрема, в Києві. У будь-який час доби під час повітряної тривоги вони мають бути доступними для всіх людей”, – сказав Шмигаль.

Голова уряду також пообіцяв підготувати зміни до законодавства для посилення кримінальної відповідальності до тих осіб, які відповідають за доступність укриттів.

Нагадаємо, внаслідок нічної атаки на Київ у Деснянському та Дніпровському районах постраждали 14 людей, 9 – госпіталізовані. За інформацією рятувальників, троє киян загинули, серед них двоє дітей. Загиблі не змогли потрапити в укриття у поліклініці, на яку впали уламки збитої ракети, бо воно виявилося зачиненим.

Джерело: https://biz.censor.net/n3422106

Теги
Теги

Не пропустіть важливе!
Підписуйтесь та отримуйте дайжест новин

Щоденно чи щотижня – обираєте ви!

Думка експерта

Бажаєте стати автором borg.expert?

Матеріали за темою

Кабмін

Статті • Влада i люди
Директорат розвитку ринку праці та умов оплати праці Міністерства економіки підготував відповіді на поширені питання зі сфери трудових відносин в умовах воєнного часу.

Кабмін

Статті • Влада i люди
Уряд скористався панікою навколо ескалації на кордонах, щоб викупити частину боргових зобов'язань

Державні підприємства

Статті • Банкрутство; Влада i люди
Міністерство інфраструктури останнім часом «піариться» на гучних проектах, що мають швидше медійний характер. Але не звертають уваги на серйозну проблему, яка стосується річкового транспорту в Україні