Проекти та інновації

Українське бюро кредитних історій спрощує процес оплати рахунків для бізнес-клієнтів

30 грудня 2022, 13:37Новини229

Этот материал также доступен на русском

Перевага залучення «Інвойсинг» полягає в тому, що користувачу не треба вносити реквізити та призначення платежу. Це дозволяє суттєво пришвидшити оплату та виключає можливі помилки ручного вводу

  • Посилання скопійованоlink copied

Українське бюро кредитних історій (УБКІ) в грудні впровадило сервіс «Інвойсинг» від ПриватБанку для виставлення рахунків та прийому платежів від бізнес-клієнтів, які працюють за передоплатою, – передає прес-служба Приватбанку.

Перевага залучення сервісу «Інвойсинг» полягає в тому, що користувачу не треба вносити реквізити та призначення платежу. Це дозволяє суттєво пришвидшити процедуру оплати та виключає можливі помилки ручного вводу.

Керівник відділу маркетингу та продажів УБКІ Мала Олена розповідає: “Частина наших партнерів вже спробувала спрощений спосіб внесення коштів на свій бізнес рахунок та оцінила його зручність. Оплата відбувається в декілька кліків – в кабінеті партнера УБКІ користувач запитує рахунок-фактуру, отримує посилання на сформований рахунок з автоматично заповненими реквізитами та, натиснувши «Оплатити», може одразу здійснити платіж у своєму кабінету «Приват24 для бізнесу».”

Не пропустіть важливе!
Підписуйтесь та отримуйте дайжест новин

Щоденно чи щотижня – обираєте ви!

Думка експерта

Бажаєте стати автором borg.expert?