Проблемні борги

Виконавча служба домоглася виплати боргів по зарплаті для 1398 працівників

22 лютого 2021, 09:28Новини115

Этот материал также доступен на русском

З початку 2021 року органи Державної виконавчої служби Міністерства юстиції стягнули 75 млн грн. Заборгованість з виплати зарплати повністю погашена 6 293 працівникам.

  • Посилання скопійованоlink copied

Органи Державної виконавчої служби Міністерства юстиції упродовж минулого тижня стягнули на користь 1 398 працівників 14,8 млн грн заборгованості із заробітної плати. Про це повідомляє прес-служба відомства.

Найбільшу суму – 1,9 млн грн стягнуто органами Державної виконавчої служби у Львівській області з Комунального підприємства «Червоноградтеплокомуненерго» на користь 203 працівників. Кошти списано з рахунків боржника по зведеному виконавчому провадженню. Документи пред’явлені на виконання в лютому 2021 року.

1,6 млн грн стягнуто з Дочірнього підприємства Рівненський облавтодор» ВАТ «ДАК «Автомобільні дороги України». Завдяки органам Державної виконавчої служби у Рівненській області зарплату отримали 279 працівників. Кошти списано з рахунків боржника. Документи пред’явлені на виконання упродовж листопада-грудня 2020 року.

Органи Державної виконавчої служби у Дніпропетровській області стягнули з Комунального підприємства «Новомосковськтеплоенерго» 1,5 млн грн на користь 89 працівників. Борг погашено за рахунок коштів списаних з рахунків боржника. Документи пред’явлено на виконання у січні 2021 року.

З початку 2021 року органи Державної виконавчої служби Міністерства юстиції стягнули 75 млн грн. Заборгованість з виплати зарплати повністю погашена 6 293 працівникам.

Не пропустіть важливе!
Підписуйтесь та отримуйте дайжест новин

Щоденно чи щотижня – обираєте ви!

Думка експерта

Бажаєте стати автором borg.expert?

Матеріали за темою

Виконавча діяльність

Статті • Стягнення боргiв
Майнові права боржника за останні роки стали одним з основних активів боржника, на які можливо звернути стягання в межах виконавчого провадження

Судова практика

Статті • Стягнення боргiв
Верховний Суд неодноразово звертав увагу на поновлення процесуальних строків, пов'язаних з війною

Судова практика

Статті • Стягнення боргiв
6 липня 2023 року в ВР зареєстровано проєкт Закону № 9462 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення положень про судовий контроль"

Арбітражна практика

Статті • Стягнення боргiв
Важливо довести, що знищення або пошкодження об’єкту відбулось внаслідок збройної агресії рф

Виконавча діяльність

Статті • Стягнення боргiв
Маємо в наявності хитрозроблену схему віджимання пенсій у пенсіонерів

Арбітражна практика

Статті • Стягнення боргiв
У 2021 році динаміка практики щодо притягнення до солідарної відповідальності зросла до 10 справ, а у 2022 – вже до 17