Відстрочку від мобілізації отримають тренери спортивних закладів

4 листопада 2022, 15:50Новини2108

Этот материал также доступен на русском

Йдеться про законопроєкт №8117

  • Посилання скопійованоlink copied

Комітет з питань молоді і спорту рекомендував Верховній Раді прийняти за основу та в цілому з урахуванням пропозицій Комітету проект Закону «Про внесення змін до статті 23 Закону України «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію» щодо відстрочки від призову на військову службу під час мобілізації педагогічним працівникам, які працюють в закладах дошкільної та позашкільної освіти» № 8117.

Проектом передбачено поширити право на відстрочку від призову на військову службу під час мобілізації на педагогічних працівників, які працюють в закладах дошкільної та позашкільної освіти.

Члени Комітету підтримали проект, погодившись із пропозицією Міністерства молоді та спорту також надати відстрочку від призову на військову службу тренерам, які працюють в закладах фізичної культури і спорту.

Не пропустіть важливе!
Підписуйтесь та отримуйте дайжест новин

Щоденно чи щотижня – обираєте ви!

Думка експерта

Бажаєте стати автором borg.expert?

Матеріали за темою

Верховна Рада

Статті • Влада i люди
Законопроект №10044 передбачає розширення повноважень Рахункової палат на всі публічні кошти

Верховна Рада

Статті • Влада i люди
Як держава може підтримати і захистити власну економіку в умовах російської агресії?

Верховна Рада

Статті • Влада i люди
Після пояснення незрозумілих для народних депутатів юридичних термінів, законопроект 4409 був рекомендований до ухвалення у другому читанні і в цілому

Верховна Рада

Статті • Влада i люди
Розроблений Мін’юстом законопроект 4409 про внесення змін до Кодексу з процедур банкрутства ще чекає на розгляд під час нинішньої сесії Верховної Ради, але експерти вже готуються до…