Проекти та інновації

В Україні запрацює система управління ліквідністю

24 травня 2021, 16:10Новини131

Этот материал также доступен на русском

Запуск е-системи управління ліквідністю створить можливості для держави надалі максимально точно здійснювати прогнозування залишків коштів на єдиному казначейському рахунку.

  • Посилання скопійованоlink copied

У межах проєктів із цифрового розвитку в Україні запрацює електронна система управління ліквідністю «Є-ліквідність».

Про це йшлося під час обговорення проєкту порядку обміну інформацією між Мінфіном та суб’єктами, відповідальними за рух коштів через Єдиний казначейський рахунок для цілей управління ліквідністю, зазначає FinClub.

Як повідомляється, запуск електронної системи управління ліквідністю створить можливості для держави надалі максимально точно здійснювати прогнозування залишків коштів на єдиному казначейському рахунку.

Також на обговоренні було досягнуто домовленостей щодо подальшого залучення усіх відповідальних виконавців бюджетних програм державного бюджету, які зможуть покращити якість прогнозування стану ліквідності у сфері державних фінансів.

Не пропустіть важливе!
Підписуйтесь та отримуйте дайжест новин

Щоденно чи щотижня – обираєте ви!

Думка експерта

Бажаєте стати автором borg.expert?

Матеріали за темою

Кабмін

Статті • Влада i люди
Директорат розвитку ринку праці та умов оплати праці Міністерства економіки підготував відповіді на поширені питання зі сфери трудових відносин в умовах воєнного часу.

Кабмін

Статті • Влада i люди
Уряд скористався панікою навколо ескалації на кордонах, щоб викупити частину боргових зобов'язань

Державні підприємства

Статті • Банкрутство; Влада i люди
Міністерство інфраструктури останнім часом «піариться» на гучних проектах, що мають швидше медійний характер. Але не звертають уваги на серйозну проблему, яка стосується річкового транспорту в Україні