Огляд ЗМІ

В Atomic Heart зіграло понад 5 млн користувачів за три тижні після релізу

22 березня 2023, 16:16Новини223

Розробники вже планують сіквел проекту щодо альтернативного CРCР

  • Посилання скопійованоlink copied

Кількість гравців шутера-блокбастера Atomic Heart перевищила 5 млн. користувачів по всьому світу за три тижні після релізу.

Про це представники студії-розробника Mundfish повідомили на офіційній сторінці гри. Дані про продаж тайтлу, при цьому поки що невідомі.

«Ми в захваті від приголомшливого відгуку про нашу першу гру. Наша команда старанно працювала над нею з 2017 року, щоб створити проект, що забезпечує неперевершений ігровий досвід, і ми раді бачити, що Atomic Heart знаходить відгук у геймерів по всьому світу!», – додав у Twitter геймдиректор Mundfish Роберт Багратуні.

Реліз шутера з елементами симуляції Atomic Heart відбувся 21 лютого на популярній ігровій платформі Steam і на консолях. Вперше Mundfish анонсувала гру у травні 2018 року, і з того часу проект розроблявся ще протягом п’яти років. Гру поширює французька компанія Focus Entertainment.

Дія гри відбувається в 1955 році в альтернативній реальності, де СРСР не просто досяг успіху, а зробив колосальний стрибок у розвитку технологій. Країна вийшла на масове виробництво роботів, які обслуговують населення. Головний герой — майор КДБ Сергій Нечаєв на прізвисько П-3 — має розібратися в причинах втрати зв’язку із засекреченим Підприємством №3826 у горах Казахської РСР, де виробляються андроїди, та розслідує бунт роботів, що захопили завод.

Не пропустіть важливе!
Підписуйтесь та отримуйте дайжест новин

Щоденно чи щотижня – обираєте ви!

Думка експерта

Бажаєте стати автором borg.expert?

Матеріали за темою

Огляд ринків

Статті • БОРГ-review
В розумінні реєстраційного законодавства приватний будинок і земельна ділянка, на якій він розташований, — це різні об’єкти нерухомого майна

Огляд ринків

Статті • БОРГ-review
"СтягниБорг" автоматично формує документ згідно з вимогами закону

Огляд ринків

Статті • БОРГ-review
Нові правила значно збільшують фінансове та трудове навантаження на фонди

Огляд ринків

Статті • БОРГ-review
Понад 15% українців володіють криптовалютою і багато з них використовують її щодня

Огляд ринків

Статті • БОРГ-review
Звільнення з військової служби через сімейні обставини або інші поважні причини здійснюється за наявності оригіналів документів, що підтверджують таку підставу звільнення

Огляд ринків

Статті • БОРГ-review
У полі зору міжнародної спільноти найголовніше в галузі безпеки – битва проти рашизму