Проекти та інновації

Успішна релокація: переміщене з Ірпеня підприємство випустило першу партію бронежилетів

11 квітня 2022, 12:37Новини955

Перші 500 бронежилетів 4 класу вже відправлені захисникам України

  • Посилання скопійованоlink copied

Завдяки програмі релокації, евакуйоване підприємство з міста Ірпінь успішно продовжило роботу з виробництва захисної продукції для армії на потужностях об’єкта в управлінні Фонду держмайна, який знаходиться на заході України.

За словами в.о. Голови Фонду держмайна Ольги Батової, Фонд вжив невідкладних заходів для розміщення підприємства та запуску основних потужностей.

«Перші 500 бронежилетів 4 класу вже відправлені захисникам України, а планова потужність становить до 20 тисяч одиниць на місяць. Це безпека наших воїнів, які сьогодні боронять Україну. Тому Фонд держмайна зробив все можливе для якнайшвидшої релокації цього виробництва»,- зазначила Ольга Батова.

Своєю чергою, Обласна військова адміністрація також активно допомагає підприємству у становленні та налагодженні виробничого процесу.

Підприємство вже уклало контракти на постачання продукції з Міністерством оборони України та Національною гвардією України та іншими військовими формуваннями щодо постачання бронежилетів та шоломів куленепробивних.

За декілька тижнів керівництво підприємства планує випуск першої партії куленепробивних армійських шоломів, наразі вживаються заходи для переміщення необхідного обладнання.

Разом з підприємством на нове місце переїхали 50 працівників, наразі встановлюється місцезнаходження решти робітників з Ірпеня та Ворзеля, всім буде запропоновано перевезення на нове місце роботи. Всього планується за місяць набрати штат 500 працівників – частину вже найняли з числа місцевих жителів.

Не пропустіть важливе!
Підписуйтесь та отримуйте дайжест новин

Щоденно чи щотижня – обираєте ви!

Думка експерта

Бажаєте стати автором borg.expert?

Матеріали за темою

ФДМУ

Статті • Влада i люди
Чимало з державних підприємств залишилися виключно на папері, не працюючи десятиліттями і накопичуючи борги

ФДМУ

Статті • Влада i люди
Чи реально отримати 8 мільярдів від приватизації у 2022 році?

ФДМУ

Статті • Влада i люди
Як буде працювати новий сервіс автоматичної оцінки та як безкоштовно дізнатися оціночну вартість квартири, будинку, земельної ділянки чи будь-якої іншої нерухомості.

ФДМУ

Статті • Влада i люди
Як гарантовано виграти приватизаційний аукціон та чому неможливо купити перемогу за хабар

ФДМУ

Статті • Влада i люди
Чим малі порти України можуть бути цікавими для інвесторів та чому приватизація цих об’єктів дозволить залучити інвестиції у їхній розвиток

Розслідування

Статті • БОРГ-review; Влада i люди
Нового керівника ЧМП міністр інфраструктури Владислав Криклій призначив 30 квітня 2021 року