Проекти та інновації

“Райффайзен Банк Аваль” офіційно змінює свою назву

18 червня 2021, 09:58Новини587

Этот материал также доступен на русском

Райффайзен Банк продовжує виконувати всі зобов’язання як правонаступник Райффайзен Банку Аваль перед клієнтами і контрагентами.

  • Посилання скопійованоlink copied

АТ “Райффайзен Банк Аваль” з 17 червня 2021 офіційно змінює свою назву на АТ “Райффайзен Банк” з відповідними змінами в статуті банку і державному реєстрі, – пише Україна Комунальна.

“Райффайзен Банк продовжує виконувати всі зобов’язання як правонаступник Райффайзен Банку Аваль перед клієнтами і контрагентами. У зв’язку з перейменуванням банку не потрібно звертатися до відділень, перевипускати картки або переоформляти раніше подані документи. Банк працює в звичайному режимі”, – пояснили в банку.

“Ми продовжуємо трансформацію, це частина нашої стратегії. Рухаючись до простоти, ми підкреслюємо приналежність банку до потужної міжнародної фінансової групи. Тобто залишаючись надійними, ми стаємо простіше для людей”, – сказав голова правління банку.

Нагадаємо, АТ “Райффайзен Банк” – український банк з іноземним капіталом, працює на ринку з 1992 року.

З жовтня 2005 року банк є частиною іноземної банківської групи Райффайзен Банк Інтернаціональ АГ (Австрія). Групі РБІ на кінець березня 2021 року належало 68,26% акцій Райффайзен Банку, ще 30% – Європейському банку реконструкції та розвитку.

Зверніть увагу
Сьогодні, 12:30 • Новини • Зверніть увагу

Не пропустіть важливе!
Підписуйтесь та отримуйте дайжест новин

Щоденно чи щотижня – обираєте ви!

Думка експерта

Бажаєте стати автором borg.expert?