План уряду на 2023 рік передбачає створення умов для розвитку власного виробництва безпілотників

16 березня 2023, 15:38Новини509

Впродовж року передбачається задоволення потреб сил безпеки та оборони у відповідних типах безпілотних літальних апаратів, зокрема власного виробництва

  • Посилання скопійованоlink copied

План пріоритетних дій уряду України на 2023 рік передбачає створення умов для розвитку власного виробництва безпілотних літальних апаратів. Згідно з розпорядженням уряду №221 від 14 березня, безпеку та оборону визначено як одні з пріоритетних напрямів на 2023 рік.

Згідно з планом пріоритетних дій, до жовтня Міністерство оборони має створити Інтегровану військову кадрову політику відомства, з урахуванням досвіду бойових дій і принципів, прийнятих у Збройних силах держав-членів НАТО.

Також до липня має бути створено Операційний центр кібербезпеки Міноборони.

Крім того, впродовж року передбачається задоволення потреб сил безпеки та оборони у відповідних типах безпілотних літальних апаратів, зокрема власного виробництва й з огляду на це передбачається створення умов для розвитку власного виробництва безпілотних літальних апаратів, зокрема в межах реалізації проєкту “Армія дронів”.

Як повідомлялося, 14 березня Кабмін затвердив план пріоритетних дій уряду на 2023 рік.

Джерело

Не пропустіть важливе!
Підписуйтесь та отримуйте дайжест новин

Щоденно чи щотижня – обираєте ви!

Думка експерта

Бажаєте стати автором borg.expert?

Матеріали за темою

Укроборонпром

Статті • Банкрутство
Попри війну, майно з "оборонки" переходить у чужу власніть, на землі заводів з’являються ЖК, їхні глави за держгроші орендують транспорт у самих себе

Укроборонпром

Статті • Банкрутство
Ми будемо використовувати всі доступні правові інструменти, щоб відновити справедливість, повернути державні землі законному користувачу та використовувати їх на благо країни.

Укроборонпром

Статті • Банкрутство
Керівник департаменту з питань банкрутства Міністерства юстиції України Владислав Філатов прокоментував окремі положення законодавства щодо реформування Укроборонпрому

Розслідування

Статті • БОРГ-review; Банкрутство
Роки минають, світ модернізується, а питання ефективного управління державними підприємствами Міністерства оборони досі не вирішене.