Нерухомість «Промінвестбанку» у центрі Запоріжжя уперше виставлена на продаж

26 травня 2023, 14:44Новини465

Этот материал также доступен на русском

Початкова ціна реалізації – 29,9 млн грн

  • Посилання скопійованоlink copied

5 червня в системі Prozorro.Продажі відбудеться аукціон з продажу об’єкту нерухомості у центрі міста Запоріжжя. Десятиповерхова нежитлова будівля –актив ПАТ «Промінвестбанк», що нині ліквідується Фондом гарантування вкладів – на торги виставляється уперше.

Лот №G22N023745: Окрема десятиповерхова будівля ПАТ «ПРОМІНВЕСТБАНК», загальною площею понад 4 тис. кв.м, з підвальним приміщенням та технічним поверхом колишнього відділення банку на продаж виставлена разом із основними засобами. Об’єкт розташовується у центральній частині міста за адресою проспект Маяковського, 20а, в одному кілометрі від центральної вулиці – проспекту Соборний.

Початкова ціна реалізації – 29,9 млн грн.

Торги відбудуться за класичною (англійською) моделлю аукціону, відкрито і прозоро. Участь у них можуть узяти фізичні та юридичні особи, окрім російської федерації або осіб, пов’язаних з державою-агресором. Стежити за перебігом торгів можуть усі охочі.

Детальна інформація про активи та умови участі у торгах – за посиланням. Публічні паспорти активів доступні для перегляду – тут.

Подати заявки на участь у торгах можна до 20:00 4 червня.

Теги
Теги

Не пропустіть важливе!
Підписуйтесь та отримуйте дайжест новин

Щоденно чи щотижня – обираєте ви!

Думка експерта

Бажаєте стати автором borg.expert?

Матеріали за темою

ФГВФЛ

Статті • Влада i люди
Фонд гарантування вкладів поставив собі за мету досягти європейських стандартів гарантування вкладів. Що потрібно зробити, щоб стратегічна ціль стала досяжною перспективою?

ФГВФЛ

Статті • Влада i люди
За офіційною статистикою, станом на березень 2021 р. в Україні було зареєстровано 323 кредитні спілки

ФГВФЛ

Статті • Влада i люди
В результаті приватизації держава позбавиться необхідності докапіталізації банку в майбутньому

ФГВФЛ

Статті • Влада i люди
Як зміниться кредитний ринок і банківська система, якщо Фонд гарантування вкладів фізичних осіб матиме необмежені права?

ФГВФЛ

Статті • Влада i люди
Уривка немає, тому що запис захищений.

ФГВФЛ

Статті • Влада i люди
Майже 47 млрд грн основного боргу і ще 64 млрд грн нарахованих відсотків — загалом понад 111 млрд грн повинен буде перерахувати уряду до 2031 року Фонд…