Кабмін проведе аудит фіскальної служби перед запуском БЕБ

21 липня 2021, 16:05Новини593

Этот материал также доступен на русском

БЕБ має забезпечити нову якість розслідування економічних злочинів, спираючись на аналітичну роботу та аналіз баз даних.

  • Посилання скопійованоlink copied

Прем’єр-міністр Денис Шмигаль доручив до 25 серпня провести аудит Державної фіскальної служби для запуску Бюро економічної безпеки.

Відповідне рішення схвалене на сьогоднішньому засіданні уряду, зазначає FinClub.

Йдеться, зокрема, про аудит матеріально-технічних ресурсів, озброєння та спеціальних засобів ДФС, яку мають ліквідувати наприкінці вересня. Натомість планується запуск БЕБ.

«Конкурс на директора Бюро економічної безпеки вже розпочався, а робота відомства стартує цієї осені. Воно замінить Державну фіскальну службу, яка буде ліквідована. Щоб весь процес пройшов планомірно та злагоджено, до 25 серпня повинен бути проведений аудит матеріально-технічних ресурсів ДФС», – зазначив Шмигаль.

Він підкреслив, що БЕБ має забезпечити нову якість розслідування економічних злочинів, спираючись на аналітичну роботу та аналіз баз даних.

Не пропустіть важливе!
Підписуйтесь та отримуйте дайжест новин

Щоденно чи щотижня – обираєте ви!

Думка експерта

Бажаєте стати автором borg.expert?

Матеріали за темою

Кабмін

Статті • Влада i люди
Директорат розвитку ринку праці та умов оплати праці Міністерства економіки підготував відповіді на поширені питання зі сфери трудових відносин в умовах воєнного часу.

Кабмін

Статті • Влада i люди
Уряд скористався панікою навколо ескалації на кордонах, щоб викупити частину боргових зобов'язань

Державні підприємства

Статті • Банкрутство; Влада i люди
Міністерство інфраструктури останнім часом «піариться» на гучних проектах, що мають швидше медійний характер. Але не звертають уваги на серйозну проблему, яка стосується річкового транспорту в Україні