Проблемні борги

ФГВФО не зміг відсудити головний офіс банку «Аркада»

10 березня 2021, 15:39Новини113

Этот материал также доступен на русском

Печерський райсуд м. Києва також відмовився задовольнити клопотання ліквідатора банку «Аркада».

  • Посилання скопійованоlink copied

05.03.2021 Печерський райсуд м. Києва відмовився задовольнити позов Фонду гарантування вкладів до банку «Аркада», ТОВ «Будеволюція», Олега Неліна і Тараса Бурдейного (в справі №757/37171/20-ц) про визнання недійсними договорів позики та іпотеки, укладання яких призвело до виведення з власності банку «Аркада» його головного офісу (розташований у центрі Києва за адресою вул. Ольгинська, 3-А), повідомляє Finbalance.

У рамках цієї справи 01.02.2021 суд зняв арешт з головного офісу банку «Аркада» (площею 14,1 тис кв м) та із земельної ділянки під ним (площею 0,53 га), який був накладений судовою ухвалою від 19.08.2020 за клопотанням ФГВФО в рамках забезпечення позову Фонду.

Як зазначається, 11.01.2021 Печерський райсуд м. Києва також відмовився задовольнити клопотання ліквідатора банку «Аркада» про забезпечення позову до Олега Неліна в справі №757/52482/20-ц та накладення арешту на головний офіс банку «Аркада» та земельну ділянку під ним. У цьому позові представник ФГВФО просить суд застосувати наслідки нікчемності правочину шляхом скасування реєстрації права власності та припинення визнання права власності на нерухоме майно.

Не пропустіть важливе!
Підписуйтесь та отримуйте дайжест новин

Щоденно чи щотижня – обираєте ви!

Думка експерта

Бажаєте стати автором borg.expert?

Матеріали за темою

Банкрутство банків

Статті • Банкрутство
І про кого воліють «забути» в Офісі Генпрокурора

Банкрутство банків

Статті • Банкрутство
У 2014-2017 роках судів по скасуванню результатів конкурсу фактично не було, тому що недобросовісні позичальники могли домовитися з недобросовісними біржами про результати торгів

Банкрутство банків

Статті • Банкрутство
Якщо для боржників їх кредит – це можливість збагатитися, то для платників податків та банків це суттєва проблема.