Арбітражні керуючі закликають присвоїти почесне звання Герой України (посмертно) військовослужбовцю Тарасу Чайці

8 листопада 2022, 15:41Новини3960

Этот материал также доступен на русском

За можливості, попросіть своїх друзів, колег та членів родини також підписати

  • Посилання скопійованоlink copied

Арбітражні керуючі звернулись до своїх колег з проханням підписати петицію про присвоєння почесного звання Герой України (посмертно) військовослужбовцю Збройних сил України – Тарасу Чайці, 10 лютого 1993 року народження.

Як зазначив голова НААКУ Олександр Бондарчук, “Тарас Чайка – уродженець міста Лева. У мирний час працював арбітражним керуючим, медіатором, бухгалтером. З перших днів повномасштабного вторгнення російської федерації в Україну, Тарас пішов захищати Батьківшину. Після чого був направлений на службу в 125-ту окрему бригаду Сил територіальної оборони Збройних сил України, де виявив бажання нести службу в розвідувальному підрозділі”.

Напередодні, 7 листопада, на сайті Президента України було створено петицію за №22/168912-еп “Присвоєння лейтенанту Тарасу Чайці звання Героя України (посмертно)”.

Автор петиції, голова Ради арбітражних керуючих Львівської області Мар’ян Чорній (зараз також знаходиться в лавах ЗСУ зі зброєю в руках), так написав про свого колегу: “Під час служби Тарас Чайка постійно вдосконалював свої знання та навички, подавав приклад у виконанні військового обов’язку. 2 листопада 2022 року на Донеччині героїчно загинув із зброєю в руках під час виконання бойового завдання, захищаючи Батьківщину. Мужній, сильний, незламний, душа будь-якої компанії, рішучий, завжди веселий. Він був справжнім другом та побратимом. Завжди допомагав усім, хто цього потребував. Життєвий шлях, дії та позиція Тараса Чайки заслуговують на найвищу державну відзнаку – Герой України”.

У Тараса залишилися мама, дружина та донька. Засмучені рідні пишуть про Тараса: “Він був справжнім патріотом нашої країни , палко любив її і захищав віддано. Тарас достойний отримати Героя України (посмертно), він віддав своє життя за нас усіх”.

Слава Україні! Слава Герою!

За можливості, попросіть своїх друзів, колег та членів родини також підписати петицію.

Не пропустіть важливе!
Підписуйтесь та отримуйте дайжест новин

Щоденно чи щотижня – обираєте ви!

Думка експерта

Бажаєте стати автором borg.expert?

Матеріали за темою

НААКУ

Статті • Влада i люди
Обов`язок АК провести аналіз фінансово-господарського стану боржника кореспондується із відповідальністю арбітражного керуючого за невиконання або неналежне виконання, покладених на нього обов`язків

НААКУ

Статті • Влада i люди
Чим більше арбітражних керуючих проголосує, тим чіткішим і однозначним вийде сигнал від спільноти

НААКУ

Статті • Влада i люди
Національний банк України стає обов’язковим учасником справ про банкрутство страховика

НААКУ

Статті • Влада i люди
Висновки за результатом проведеного аналізу ФГД – це головне підґрунтя для розшуку та повернення активів боржника

НААКУ

Статті • Влада i люди
У 2023 році рішення Комісії взагалі не оскаржувались у судовому порядку, а у 2022 році було подано 1 позов

НААКУ

Статті • Влада i люди
Робота арбітражного керуючого необхідна та складна з кількох причин